Monday, October 31, 2011

11 GAME BUKAN GHOST GAME

Posted by erienaerin at 10:30 PM 2 comments
Tengah blur2 katak malam ni....terperasan plak yang aku ni telah di tag oleh miss NAEMAH....panjat boboi...ahakz....klu nak men game ni,x tag org len,masih dinamakan game ke?huhuhu.....


...rules...

ngerti ngak?

ok,nampak x rules no 2 tu?haaa....ni dia,jeng~jeng~jeng....11 perkara pasal aku
  1. Minat gila kat citer kelakar....kalau citer lawak bodoh x payah suruh aku tgok k.
  2. Ada 2 org baby yg comel,alhamdullilah....hah?x comel?lantak ko la.emangnya guwe pikirin.
  3. X pandai nak bersuai kenal tapi nak kenal memang sesuai,huhuhu....
  4. Mak aih,menyampah gila kat orang yg sibuk jaga tepi kain org....g jaga spender sendirila.
  5. Suka membaca sambil berlari marathon
  6. Minat pada game yang mencabar minda aku...tapi klu  xdpt selesaikan aku nangis,wakaka...
  7. Aku suka makan mee hotplate,nasi ayam penyet,mee bandung,nasi USA.sebenarnya x kisah pun janji yg sedap.x sedap,pulang balik kat org kedai tu.
  8. Mencari org yang paling handal di dunia ni yang boleh mencipta mesin melipat kain baju...Mak aih,part ni la yg paling den rasa mencabar sikit cik senah oiii.dh melipat,hero aku teraburkn semula...adehhhh
  9. Pantang gila orang masuk ke kamar beradu aku....memang dari bujang aku x suka ni kan plak dah kahwin.
  10. Kalau rasa diri tu lalang atau talam 18muka,jgn jd kawan aku...kang,ni makan dia(corner kick beb)
11.Teramat geli kan spesis ulat....kecuali ulat gongok.....rumah makcik ulat bulu xde,ulat gongok banyak.


nak tau lagi ke?udah2 la tu ye dak?kang nyampah pulak,hikhikhik....dan ini plak soalan percubaan SPM yang aku dapat dari Miss Naemah kita ni ye....

1- pagi-pagi anda bangun tido pukul berape?
=bangun mengikut waktu bangunnya suri rumah Jepun

2- kalau anda marah apa yang anda buat?
=Kembang kempis kan hidung yg kembang ni,sambil kunyah chopstick

3- pernah orang tuduh anda ni seorang yang "batu api"?
=Hah?sape yg tuduh tu?nak dapat BATU NISAN ke apa?

4- sukan kegemaran?
=Lari dalam guni sambil makan SLURPEE....

5- team bola sepak dlm malaysia & team luar malaysia yang anda minat?
=Team ESTET,coachnya MAMAT KHALID and team SHAOLIN SOCCER,STEPHEN CHOW....

6- kalau geng lawan anda sumbat @ masukkan gol.apa reaksi anda?
=Kira je la berapa gol yg diaorg dh masuk kan

7- kalau tengah tension,anda buat apa?
=Wat poco-poco di iringi lagu kartun BEAUTY AND THE BEAST

8- masa anda zaman kanak2 kan..anda masuk TADIKA ke PASTI?
=saya PASTI jawapan saya TADIKA....

9- anda boleh lesen motor ketika tu umur brapa?
=Lesen motor xde,lesen TV ngan RADIO nak x?

10-  anda ni seorang yang....???
=Baran tapi tak gila

11- ape tindakan anda bila boyfren/girlfren anda curang..heee?^_^
=Alamak...saya dah kahwin la.....tapi bagi juga jawapan,KALAU BOPREN CURANG,semestinya kena curang balik,huahuahua....
Dan akhir sekali....aku bagi soalan aku plak

  1. Sebelum korang tido,berapa lama korang gosok gigi?
  2. Cerita/rancangan apa yg korang sanggup tunggu sambungannya di minggu hadapan?
  3. Kisah misteri apa yang sentiasa wat korang masih menjadi tanda tanya?
  4. Berapa panjang kuku ibu jari kaki dan bulu ketiak sebelum di out of service?
  5. Korang senyum nampak gigi ke tidak?kenapa?
  6. Kalau dapat dating ngan artis,ngan saper yang korang nak?
  7. Idamkan gaji di bayar dengan nilai mana?rupiah?dollar?euro?dsbnya....
  8. Kalau jadi doktor pakar,pakar apa yg korang pilih?
  9. Koleksi apa yang korang ada sekarang?
  10. Cita-cita jiran sebelah kiri rumah korang? 
  11. Apa yang korang baca sebelum tidur?
adeh....macam nak mintak penerajang ek soalan aku ni....nama pun game kan.nak jawab,jawab la....xnak jawab xdapat nak soal orang lain plak,huahuahua....mangsa yang seterusnya ialah......tre..tre..tre..cing!!

Misae
Sukasuki 
Aizat 
Teared 
shabery 
krul 
Iqhwan 
shafiqahnajiha 
ninazahar 
shiteq 
minoromellow 

Tag suka2 je....men pilih secara rambang tangan,jangan marah ye gang.....yok men sama2


Sunday, October 30, 2011

JALAN-JALAN CARI PENAT

Posted by erienaerin at 11:50 PM 0 comments
Petang ni sessi merayap pas blik dari spital....g memenatkan kaki mengira bape byk kedai kat ANGSANA,huhuhu....haip,bkn merayap saje2 ye,xde maknanya nk wat bnd x berfaedah tu.aku ngan hubby g mencari buku laaa......nk beli novel,byk gila.mls plak nk membelek satu per satu. Buku yg kitaorg cari ni di gelar buku kuning....ada 764m/s dan harganya RM75....cantik kulitnya.buku ni tentang soal jawab menyentuh bab syariat yg merangkumi aspek2 ibadat,munakahat,muamalat dan jinayat.ni ha bukunya....
Rini ramai gila org kat kedai buku dah mcm pasar larkin ko....aku bukan boleh g tempat ramai2 org ni,serabut kepala otak aku,huhuhu....pas dah dpt buku,kitaorg g mkn kat kedai NASI AYAM PENYET kat LEVEL 3....sambalnya pedas gila ar....meleleh air mata+hingus aku.tapi sedap laaa cuma xleh challenge g sambal nasi ayam penyet makcik jawa kg pasir putih,huhuhu....
Zikry ngaruk....taknak balik katanya....hampeh

MAAFKAN AKU KERANA AKU SEDIKIT BANGANG!!

Posted by erienaerin at 11:18 AM 2 comments

Dari kemarin,sampai la ke tengahari ni......,aku dengan hati yang berat,hanya mampu melihat di SHOUT BOX,rakan meninggalkan pesan sambil pesanannya berbunyi begini..."HI..DONE FOLLOW,FOLLOW ME BACK"...."DAH FOLLOW AWAK,FOLLOW BALIK"...."FOLLOW ME JUGAK"............dan sebagainya berkaitan ~kejar daku~kejar daku~biar ku tangkap mu~


Arghh!!!tension aku!!!tension kuasa 1000 tau x?bkn sbb tension korang follow aku tapi aku tension sbb aku bangang!!bukan bengang ye,BANGANG!!tapi lom sampai tahap baghal.....

Kalau sesiapa yg rela nak bantu aku,tolong la bgtau aku,knp aku xleh nak tinggalkan anak jejak kat SHOUTBOX kalau ada yang kat bahagian tepi tu???yang klu kita klik tu,dia kuar slow malu2 tu.aku bole baca message je tapi yg bahagian bawah,NAME,URL,MESSAGE tu xleh tengok.....xleh tgok,mestila xleh isi,dah xleh isi mestilah xleh tinggal jejak,xleh tinggal jejak??huwaaaa!!!!bantu la aku ni yang super striker sengal plzzzz.....

Jadi dengan berbesar hati,jantung,paru2 dan ginjal,aku menyeru kepada warga emas blogger,bantu la aku tanpa perlu meminta di belanja cendol atau ABC di simpang jalan rumah mak temah....sekian..luv u bebeh!!

Saturday, October 29, 2011

BUNTING TANPA SUAMI...HUH

Posted by erienaerin at 11:50 PM 0 comments
Aku bukannya kejam sangat...tapi aku mmg benci ko!!!ko binatang!!jangan jejak lagi rumah aku!!kalau ko masih baby ke baru pandai ber tatih ke boleh la aku nk mengajar ke apa tapi ko dah besar,dah tua pun!!!

Datang x bagi salam,berani2 kenchinnngggg!!!ko ingat aku apa?maid ko?"mak angkat" ko panggil,ko sembunyi2 pastu lari ngan balak ko yg berpanau tu...huh,geli gila aku tgok...xde taste la ko ni.buruk rupa,buruk lantak....eee,selisih je!!

Aku punya la sabar ko berdating depan rumah aku....wah2,berani-berani buat taik plak!!!lu,bikin wa hati panaaaas je.hei,kang aku cakap lebih2,"mak angkat" ko kecik hati plak...mak aih,nasib baik "mak angkat" ko tu jiran aku tau,kalau jiran kepada jiran aku,memang ni makan dia....(sambil angkat kaki wat corner kick)

Nak belagak dengan aku ea?tau2 je dah bunting...hahaha!!!mana bapaknya?hah?x sure sape?baru padan dengan muka ko!!tu la...nak menggatal ko x kira jantan,semua ko sapu.sekarang tanggung la sendiri.x payah la nak wat muka sedih depan aku ea...x jalan la weh.

Ko tu patut sadar diri,ko tu anak yatim kematu,"mak angkat" ko kutip,bela ko...bagi makan,tempat tinggal,mcm ni ko balas?bunting tapi xde laki?kalau aku la yg bela ko,aku halau jela ko ni....bazir duit je bela,tapi perangai?ya ampunnnn!!!

DAN AKHIRNYA,AKU NAK TUNJUK KAN PERBUATAN KEJI BETINA NI!!!!












boleh ea ko tinggalkan anak ko?wat sibuk je kat rumah aku.....Zikry takut tau x?????dasar KUCING!!!hampeh...........

Friday, October 28, 2011

MARRYBROWN YANG RED

Posted by erienaerin at 10:46 PM 0 comments
Nak g spital td,ada kemalangan kat HIGHWAY.kesian,baru balik keje xcident plak.mcm teruk je...aku x berani nak tgok,ti mula la x tdo mlm...(acah je,hikhihik)...Motor mamat ni dah terbarai dah kat tepi jalan.xkan la plak aku nak ngambik gambo tuannya ye x?biadap namanya tu atau dalam bahasa mulia,TIDAK SOPAN.

Keadaan mak hari ni memuaskan...aku bole bg C+ berbanding dari kemarin,G-...serius.mak berbual mcm biasa cuma SORE ROCK KAPAK mak je x hilang lg.nurse kata mak aku dah nyanyuk,endas mu!relax je MEM aku tu bercerita.huh!!

Balik dari spital,mcm biasa...perut pun dah menari shuffle beb,apa lagi ~JALAN-JALAN CARI PASAL MAKAN~ mak oi Zikry,LU BIKIN INI FUNFAIR MARRYBROWN,SELUPA LU PUNYA!!!.

Tapi....Kau patut datang

Posted by erienaerin at 2:28 PM 2 comments
BILA KO DATANG
Zikry yang tgh syok main2,berlari lintang pukang....

BILA KO DATANG
Tengah sedap2 makan,selera pun hilang

BILA KO DATANG
Isnin,rabu dan jumaat,x kira waktu pagi ke petang

BILA KO DATANG
Terdengarlah suara makcik dan cucunya yang gembira dari rumah belakang

BILA KO DATANG
Ko humban tong hitam tu tunggang langgang

BILA KO DATANG
Aku berlari pecut mengirim "bungkusan" dari pagar berpalang

TAPI......BILA KO X DATANG
Tong hitam dah xde ruang utk di isi,
Anjing dan kucing berlumba-lumba menggali,
Hati panas tengok ulat menari-nari,
Oh di manakah ko lori yang penuh benda basi?


























Thursday, October 27, 2011

KENAPA AKU MENULIS??

Posted by erienaerin at 11:50 PM 0 comments
Dah setahun aku menceburkan diri menjadi suri rumah sepenuh masa.selain dari mengambil order wat cheese tart dan sewaktu dengannya,semestinya lah aku menjaga anak,hubby dan segala bagai dlm rumah...Betul x?hikhikhik.....aku x berapa minat sangat nak bergebang ngan jiran2.juz say "hi"...hikhikhik.....bukan xnak bercampur dgn jiran,biasala aku ni pompuan kalau dah sedap bercerita terpelecok plak lidah ni mengata org...ye x?hikhikhik.....

Jadi,dah pas penat memerah tenaga perambat zikry yg dah jadi jin notti ni + jadi tarzan terpekik kelolong sampai jiran2 aku tension,blog cikai ni la tmpt aku merepek reban raban.biasala kengkawan sekepala jauh plak nk ajak merepek.adik beradik aku plak bz.....so di sinilah bermulanya segala agenda tentang keluarga,kawan2,kenangan dan apa2 jela...

Senang citer,aku ni masih bangang lagi bab blogging ni....masa blm kahwin aku gila men sms skrg gila nk men blog.boleh ea ayat camni?hahaha!!!.....serius aku ckp,aku x tau pasal traffic ke earning ke hapa ke,yang aku tau menaip ikut rasa dan perasaan aku.so,apa yg korang baca itulah yg ikhlas kuar dari kepala lutut otak dan lubuk hati aku ni.chewahh....

Aku mula wat blog ni dari tahun lepas tapi aku stop dan hampir terlupa mengenai kewujudan blog cenonit ni di alam maya....kebetulan plak aku tgh gila cari resepi.terjah segala blog yang bombastic very fantastic,akhirnya aku teringat balik kat blog aku yg hampir jadi arwah ni,huahuahua!!

Dan akhirnya aku mengambil keputusan untuk mengetik kembali jari jemariku yang cantik ala2 miss world ni di lappy yg cute bagai tuannya,hikhikhik.....jadi,korang jgn muak sampai muntah kuning plak bila tgok blog aku ni ada N3 lebih dari 1x sehari.....kepo la katakan~ngeeee~

Pada hari ini,aku ERIENA ERIN dengan rasa bangganya,~tre~tre~tre~cing!!(bunyi drum),mengucapkan jutaan terima kasih kepada sesiapa yg sudi terjah blog aku dan aku menghargai sangat2 kepada mereka yg menjadi followers aku~sob~sob~sob...hari ni followers aku dah bertambah penghuninya.jadi,bahagian tu dah berseri dengan adanya gambo2 korang yg femes tu.beribu bintang di langit aku hadiah kan kepada korang semua.luv u all!!!~hug~

Bukan Kerana Nama

Jangan kau pandang bibir yang manis
Kerana dia bisa menghancurkan
Jangan kau pandang wajah yang indah
Kerana dia bisa meracunmu

( korus )
Dengarlah hai teman
Dengarkan bersama
Aku menulis bukan kerna nama
Kerna sifat kasih
Pada sesama insan
Dan menyatakan kasih sayangmu
Kita sama semuanya sama
Apa yang ada hanyalah kehidupan

Jangan kau dengar puisi dusta
Kerana dia bisa merosakkan jiwamu
Dengarkanlah puisi di pusaka
Yang telah turun temurun hari ini

Jangan kau alas hatimu itu
Dengan secebis warna kehitaman
Dialah seperti anai-anai
Lambat laun hancurlah dirimu


HOBI AKU YG MEREPEK

Posted by erienaerin at 4:13 PM 0 comments
Hari ni ngan kereknya,aku ERIENA ERIN,nak citer tentang hobi2 aku....bukan CITA-CITA ye tapi HOBI-HOBI...ahakz...

Ingat x masa sekolah dolu2....mesti kena isi 1kpg kad kuning yg besau tu,cita2,hobi.....ingat?biasala bdk2...hobi yg paling famous amous mestila membaca....termasuk la aku...xkan aku nak tulis hobi aku yg sebenarnya.semestinya balik sekolah,hobi saya tido....."CIKGU SUKA MAIN BOLA,CIKGU SUDAH TIDUR MARI KITA MAIN".....haaa,lebih kurang la tu...tidur....xpun men cikgu2...geli je...

TAHUN 1993
Masa ni umur aku 9tahun....walaupun aku comel dan ketot tapi aku ada minat untuk bercucuk tanam.pokok2 yang aku tanam,pokok ubi,betik,serai,nenas,lada....tapi hasilnya,aku x dapat pun.kena kebas ngan org lain.rasanya klu aku masih mengekalkan minat aku tu,pasti aku dah jadi petani moden,hahaha!!!

TAHUN 1996
hobi yang aku yg agak serius iaitu mengumpul kad telefon....dulu2 kan ada kad yg guna kat public phone.aku x berapa minat ngan kad TELEKOM...balik2 gambo pemandangan,gambo bunga....hmmm.aku lagi suka kumpul SING-TEL punya....baru la gerek....ada gambo kartun WARNER BROS lagi ko.byk la aku kumpul.bila ada member yg se hobi ngan aku ajak bertukar kad,aku rasa serba salah plak.al-maklum ler,kad aku cumilz,kad diaorg gambo pemandangan.nak x nak,1kpg je aku tukar.tu pun sbb nak jaga hati member.

TAHUN 1998
bila umur aku14tahun,aku ada hobi baru iaitu BAKING.....tiap2 minggu aku lantak wat KEK MARBEL.mak aku pun dah naik muak tgok kek xpun aku g blajo silat ngan atuk aku....HAHAHA....akulah Jebat!!tapi sekarang,Jebat ntah kemana peginya tapi dok jadi tarzan plak terpekik kelolong marah Zikry yang dah pandai bg mak dia jd stress.

TAHUN1999
haaa,meningkat je umur aku 15tahun(dah besar sgt ke?),aku mula berminat2 g chatting dek terpengaruh rakan sekelas.agak bengang+bangang rasanya bila aku tanya diaorg,"CHATTING TU APA?"....pergh....kena gelak dol.sekali member aku bawak,dah terjebak la aku.....masuk channel apa?channel kampung.....hahaha....


TAHUN2000
Naik je tingkatan4,aku dah kemaruk camping.segala camping yg ada,aku join.....aku suka dok dlm hutan.suasana tu best...dengar bunyi unggas.maklum ler,aku x suka dgr bunyi memekak,aku bingit.caya x,tiap2 bulan aku g camping.kalau x ikut PENGAKAP sekolah,aku ikut PENGAKAP luar...lagi best aku ikut NAKHODA ADVENTURE yg di ketuai ABANG MAN.muka aku yang comel ni pun dah naik retung dek kena panas je.

TAHUN2001
bermula la tahun aku gila ngan MAJALAH UJANG NGAN GEMPAK!!!banyak gila aku kumpul tapi member aku pinjam terus jadi harta dia...sob~sob~sob....semua koleksi aku plak tu.


TAHUN2002
Disebabkan bekerja sebagai cashier yg hanya duduk melangok bagi token game,aku pun mengisi masa dengan membaca novel.Novelis paling aku minat ialah NORHAYATI BERAHIM,FAUZIAH ASHARI DAN RAMLEE AWANG MURSHID....best woo novel diaorg ni.tapi,sebahagian nya dah kena bedal dek anai2 dan ada juga yg telah di sedekahkn oleh adik aku yg bijak bistari(KALAU ANAK ORG LAIN PASTI AKU DAH BAGI TUMBUKAN PADU MAUT) ni pada cikgunya yang mungkin xde duit nak beli novel.alasannya ialah,CIKGU PINJAM...tapi hakikatnya,cikgu wat jadi harta sendiri.

TAHUN2006
hobi yang x berfaedah dan membazirkan duit....KARAOKE JAMBAN...ada RM10 pun sanggup pergi ngan BFF aku,LIZA bengong.bilik yg sempit,ngam2 utk kitaorg berdua je,hikhikhik....selang brp hari je mst kitaorg dah tercongok kat situ pas balik keje

TAHUN2010
tahun ni,bermula la semula minat aku untuk BAKING....BAKING yer bukan BENGKENG.





TAHUN2011
hobi membaca dtg semula dah....sekarang ni sibuk plak wat koleksi MAJALAH WANITA,PA&MA ngan RASA.biasala...pompuan normal kan,hikhikhik.....


PENUTUP:dalam banyak2 hobi paling aku suka sekali ialah membaca...aku x faham klu terjumpa org yg x minat membaca.sebelum kahwin,hubby x minat membaca tapi sekarang dia dh tersampuk sama.ish mcm pantun plak...kedua,semestinya merapu kat blog aku.biasa la suri rumah,blog ni jela jadi teman aku....nak melepak kat luar berbual ngan jiran2,ada masa tertentu je.So,moralnya?g sekolah blajo PENDIDIKAN MORAL.....kuikuikui.....

Wednesday, October 26, 2011

Pasir Gudang~HSI~Pasir Gudang

Posted by erienaerin at 6:30 PM 2 comments
Rini kan public,waktu melawat kn panjang,so g awal la.g amek adik aku dulu kat ILP wat teman jaga kan anak aku ti...di sebabkn g awal,x msk utk tghri ler cuma sarapan je kat rmh.

Nak sampai ke spital,perut aku dh lapo tahap dinasour tuuu!sampai spital,selipar lala koyak la plak.....dh terpaksa tinggalkn abah kat spital,biar abah temankn mak dulu.aku?aku bwk si farah g beli selipar kat TESCO TEBRAU...dekat je,blkg spital.


angry bird?hahaha....

Sampai spital,makan dulu...lapa gila bai.abah belanja,apa lagi,bedal je la...



ni la akibatnya xnk dengar ckp Ummi dia....dah senonggeng

ntah apa2 jela yg kitaorg tengok,hikhikhik....

Yang ni anak abang aku,dia nk ikut,so......angkut....

Balik dari spital,pas hnta abah aku bwk anak aku melepak kat tasik.....tasik lagi?huh...aku tgok zikry happy je terlari sana sini.maklum ler,kat rmh kena kurung je bila dpt lepas,gumbira la weh...



si tembam mengaruk,dh kena dukung dia sambil drive...hmmm

Sini la tempat adik aku belajar...amek course INSTRUMENTS.dah petang pun,campak la semula dia kat sini.dia dok kat asrama....

Oh ye,lupa nak citer....public ke apa ke,waktu melawat kat ICU,CCU atau BURN UNIT,sama je mcm hari biasa.kalau kat wad biasa,bermula dari 10.00am-7.00pm.....sekian,huhuhuhu.....

DEEPAVALI~public la weh~

Posted by erienaerin at 1:00 AM 3 comments
DAM~DAM~DUM....BUNYI MERCUN.....YE~HA~YE~HA...ANDALE~ANDALE.sok public la,hihihi....nape plak aku nak nyibuk happy2 ek?bkn aku yg keje.hikhikhik.....masa aku keje kat NATOLEO,confirm beb guwe sapu public for DEEPAVALI ni.sebab?mmmm....sebabnya,org len x keje,aku je yg menyibuk kat store tu.store xbole cuti wooo....kang plant meletup ke apa,spare part elle.....

Ok,kat store tu ada 2 lelaki india tapi bukan dtg dari INDIA,seorg pakcik yg di gelar bung halim,EX-cikgu sekola agama yg di panggil rohana.


Ni la opismate yg telah di bius otak2nya....serius,gonjeng2....tapi buat keje mmg class. ssh nak jmpa kwn mcm diaorg ni.BEST SELLER GILER!!!!

Ok,balik pada jalan citer aku mengikut tajuk.....kawan baik aku dari keturunan india ni mmg ting~tong sikit.nama dia SAMMY VELLU merangkap assistant storekeeper.dia la yg ajar aku ckp bahasa tamil......tapi bila dah lama x jmpa dia,dah lupa sikit2 apa yg dia ajar kat aku.setakat tnya "BALIK KOL BAPE?NAK PERGI MANA?DAH MAKAN KE BELUM?eh?mcm byk plak...hikhikhik...kena tgok SIVAJI THE BOSS laaa.tapi serius,mamat ni mmg lawak giler...dok ngan dia mmg gelak memanjang.tapi!haa,kena ada tapi....iaitu,kena siapkan keje dulu pastu gelak la sampai pengsan.

Brother yang berkaca mata mcm engineer ni,ahakz....digelar PRATAB.dia ni goalkeeperstorekeeper kitaorg.bila wat silap,dia pasti gelabah tahap gaban.hahaha....aku mmg minat sakat dia ni.kutuk2 manja pun selalu gak.tapi dia x pandai menjawab,wat muka blurr je,hikhikhik....

Gambar awek2 ni plak,member2 aku bahagian purchasing...awek2 yg lembut,cakap bersopan,peramah,hmm...pendek kata,mmg elok la di buat kawan!
Perkenalkan,Ananthi....ibu kepada 2 org hero.

Ni plak,Sujeetha....dah ada yg pnya daaa....

Miss Deepa,awek yg kecik n comel....

Untuk sahabat2 yg sentiasa dalam ingatan,tujuan aku merapu ni ialah nak wish kat U ALL,HAPPY DEEPAVALI.....tahun ni xdpt la ngendeng tose ke kari kambing ke,sob~sob~sob....btw,ingatku di hari raya mu,ahakz!!!

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting