Monday, October 29, 2012

DEMAM,DEMAM DAN DEMAM

Posted by erienaerin at 5:58 PM 0 comments
Dah berapa hari panas terik.segala benda yg bole dibasuh+di jemur,aku humban keluar.tapi bila dah kering plak jadi 1 hal.xde lain ler,malasnya rasa nak melangok melipat kain baju yg dah kering tu.adoyai.....mula la kaki aku ni rasa nak sesemut la kerengga la,haish.

Hubby ngan anak2 baru je baik dari demam.mungkin x tahan ngan cuaca sekarang ni kot.risau giler masa rasa badan hubby ngan Zikry dah mcm cerek kena jerang.nasib baik badan aqilah x brp panas.agak2 panas sangat,aku terus mandikan Zikry ngan Aqilah.baru la suhu panas diaorg turun.

Macam2 gaya nak bagi si kecik berdua ni makan ubat.x kira la nangis mcm mana pun aku sumbat gak ubat.tapi bila diaorg dah termuntah,kesian plak tengok,haish...skrg ni,cuma tinggal selsema ngan batuk je xnak nyah dari anak2 aku.pastu mula la masing2 berlawan batuk.aku nak minum air sejuk pun dah kena sembunyi2,kalau x mesti  Zikry minta.

Pagi tadi aku bawa Aqilah g checkup,berat badan Aqilah turun la plak...mugkin pasal demam kemarin.patutnya 2blan sekali baru g checkup tapi disebabkan berat badan dia menjunam,bulan depan kena pergi lagi.agak2 berat dia x ok,kena bawa jumpa doktor la gamaknya.

Aqilah xde masalah sangat nak hisap botol tapi dia cuma hisap botol bila ada mood jer.kalau aku dah dok bergolek sebelah dia,mmg dia humban la botol susu dia pastu dok menempel kat aku.makan plak x brp banyak sgt,dah tu cenonit je.

Sekarang ni,aku plak rasa melepak.plak tu kepala otak aku kenoning giler,kena plak cuaca membahang.pergh....mmg bole wat aku jadi mabuk ar.harap2 janganlah demam.maklum ler,aku ni kalau dah demam telebih mengada2,kalau x terbongkang seminggu bukan demam namanya,hihihi....

Thursday, October 25, 2012

KEDEKUT KE BAKHIL?

Posted by erienaerin at 5:32 PM 0 comments
Siap2 mengemas rmh,aku dh sibuk bersiap nak g pasar.kebetulan hero kecik lom bangun lagi.jadi aku cuma bawa heroin aku ngan adik aku je.Zikry tinggal ngan ayahnya ler....jadi ngan semangatnya,aku menuju ke KIPMART.beli ayam,sayur ngan ntah apa kejadah lg.tp yg penting nak cari rusuk kambing,nyum~nyum....

Bila sampai je KIPMART,kaki aku rasa nak tercabut dah gara2 jam.nak rebut parking lagi,adoyai....nasib baik ada assistant,adik aku lala.....aku dah plan pas balik KIPMART ni,nak amek adik aku yg sorg lagi,mama.sbb rini agak bz nak siapkan cheese tart,cheesy brownies ngan apam polkadot.malam plak nak nak siapkan juadah raya utk esok.jadi bila ada 2 org adik aku kat rmh,boleh la diaorg tolong siapkan brg utk memasak ngan jaga anak aku masa aku sibuk siapkan tempahan.

Bila tgok jam dh kol 1lbih....mak aih,watpe ntah kat KIPMART sampai berjam pun xtau ler.jadi aku pun singgah kat LAN COFFEE HOUSE.bungkus nasi ayam sajork.lagipun hubby keje kol 3,risau x sempat masak.pastu,dlm perjalanan balik ke rumah aku g ler singgah kat bank.

Nak masuk ke kawasan bank ni,kena la amek tiket.maklum,area METRO  PARKING.pas je amek duit,aku terus masuk dlm keta.pandang je cermin sisi kanan,pasang signal aku pun reverse la sikit sbb dpan keta ada motor.tapi cermin sisi yang kiri ngan belakang aku x tengok.huh,sengal!!reverse lagi sikit..........

"OPPPP!!!!"............GEDEBUK....pusing je belakang,sorang pakcik tu dah melompat dari motor dia.masa tu dia baru je nak start motor dia.kena plak aku reverse terus terhentam belah kanan motor dia.oh man....terbuntang jap biji mata aku.

Kelam kabut aku turun dari keta,takut ler pakcik tu cedera,walaupun sblm turun dari keta pakcik tu dah bagi signal kat aku yg dia OK....tapi xkan la aku nak blah sajork kan.biadap la tu....aku turun,aku tengok dia tanya ok ke x.dia kata ok tp ekzos motor dia dah terkemik.adoyai......maaf ler pakcik,x sengaja....huk~huk~huk....

Masuk dlm keta,adik aku 2 ekor ni g bantai gelakkan aku mcm nak kojol...nasib baik pakcik tu dah gerak,aku pun bantai la gelak sama.gara2 xnak bayar tiket parking,org lain plak dpt bala.pengajaran yg berguna supaya jgn la nak kedekut mcm la duit tu bole bawa masuk kubur.

Sampai je tmpt bayar tiket tu,hmm...mmg x kena bayar pun.hampeh....nyesal plak kelam kabut cam org giler,hahaha.....moralnya,jangan menyusahkan org lain kalau nak senangkan diri sendiri.




Tuesday, October 23, 2012

U KNOW WHAT?MENYEBALKAN

Posted by erienaerin at 11:30 PM 0 comments
Ntah apa2 la tajuk aku ni.apa yg aku nak merepek ni bukan la nak cari pasal dgn sorg hamba Allah ni.tapi aku xtau  napela dia ni boleh wat aku ni jd stress.MOTIF,bukan nak buruk2kan dia tapi sekadar nak menyibukkan kisah dia kat blog aku,huahuahua.......

Bila je tiap kali aku buka FB,walaupun x sekerap aku ngadap kartun OGGY dan KECOWAK ataupun UPIN&IPIN,pasti aku turn off chat bila aku nampak nama hamba Allah ni.mungkin org lain pun buat kot bila nampak nama aku,maklum aku ni suka nyibuk,kuikuikui.....

Mula2 sekali bila dia add,aku confirm kan jela.maklum,kenalan lama.tapi bila tiap kali chat,alamak.....serius ar kepala aku serabut.aku memang rasa TERGANGGU ar bila org ajak join itu ini,bisnes itu ini.

Masa mula2 dia ajak aku join,aku dah tolak cara baik.cuba fikir la kalau tiap kali aku on9 dan dia nak chat semata2 nak cerita pasal bisnes,rasa TERGANGGU ok.tau la motif dia nak membantu kawan2 tapi cuba la plak faham perangai org lain.kalau aku dah kata x minat,xpayahla nak try.lain plak jadinya kang.contohnya macam sekarang ni lah,dh terpaksa aku taip cerita ko yg wat aku sebal amat!!

Aku malas nak chat ngan dia 1 hal,rini dia boleh plak msg aku tanya lagi benda yang sama.pergh!!!plak tu aku tgh tunggu adik aku keluar dari asrama dengan kadar waktu yg buat aku hilang sabar.maklum ler,mmg suka terhegeh2.aku x suka menunggu ok dengan bahang panas petang waktu asar ni.faham la eh.lagi tambah bahang otak aku dgn msg ko walaupun ringkas tu.

Tak salah berkongsi untuk kebaikan bersama dan aku x nafikan semua org nak hidup senang.lagi2 bila nampak pulangan tu mmg lumayan tnpa perlu bersusah payah bersengkang mata.mcm yg dia update kat status FB dia rini,tentang org x memikirkan kehidupan lagi 20tahun.mmg ler aku ni suri rumah sepenuh masa.tapi otak aku belum tepu lagi dok rmh sampai x boleh nak fikir pasal masa depan.otak aku ni masih boleh berfungsi dgn baik ok.

Tolonglah hormat perasaan org lain,x perlulah mendesak kalau org dah kata xnak.mmg la wat kuih ni leceh.bisnes yg ko jln kan tu plak x payah kerah tenaga tapi kalau dah baking tu minat aku,xkan la ko nak kata membaking ni melecehkan.yg buatkan aku,aku  x minta ko dtg tlg pun kalau aku x tersiapkan order.

Setiap org kan ada minat masing2.jadi kalau dah minat ko kearah situ,x semestinya minat aku pun sama.cubalah faham.....ko kan masih ramai lagi kawan2 jadi x payah kerap sangat mengajak aku yg sememangnya x berminat ni.pleaseeee.......

Aku tau tujuan ko baik nak sama2 senang dgn kawan2.tapi buat masa ni,aku masih bersyukur dgn rezeki yg Allah kurniakan kpd aku.Alhamdullilah,aku masih mampu untuk berkongsi dengan org lain dan aku masih mampu untuk bersedekah.mungkin rezeki yg `terbanyak` bukan untuk aku dan hubby tapi InsyaAllah,rezeki tu untuk anak2 kami.

Memang nafsu untuk memiliki macam2 tu tinggi tapi aku dah cuba belajar dari hubby,bersyukur apa yang ada.hubby pun kerja macam biasa,xdelah sampai nak kena cari part-time untuk selesaikan pinjaman rumah ataupun kerja lebih masa semata2 nak belanja ntah apa2.

Tolong ler jangan cerita lg pasal bisnes ko ngan aku sbb aku masih lg tgh belajar utk menjadi org yg bersyukur dan redha.nnt bila aku dah rasa pass ngan ujian bersyukur aku ni,insyaAllah ko boleh ajak aku semula.

Mudah2an lepas ni,ko makin di murahkan rezeki.aku xnk join tp aku akan mendoakan kejayaan ko tp jgn lupa ya bersedekah dan berzakat.mudah2an nikmat mendapat rezeki tu lebih terasa bila di kongsi bersama mereka yg lebih memerlukan.adoyai...mcm iklan coca-cola la plak.dan akhir sekali,andai ko terbaca la apa aku merepek ni,minta maaf ler banyak2.sekadar luahan aku yg mmg malas nak fikirkan benda yg wat aku rasa terganggu,ok.peace yoo~



Sunday, October 21, 2012

NI BUKAN TEBIAT TAPI TABIAT

Posted by erienaerin at 3:30 PM 0 comments
Dah brp hari x ngadap lappy comel ni.salah satu sbbnya ialah line lembab cam siput vavi.nak tgu loading tu,termenunggggggg lama gila.rasanya kalau Aqilah baling mainan@tarik rambut aku pun aku masih dok melangok ala2 tekun gitu.last2 keluar TRY AGAIN.xpayah pk panjang baik shutdown lagi elok dari membangangkan diri camtu,silap2 air liur pun boleh keluar,chettt...

Alasan kedua aku ialah ngabiskan masa sambil terbongkang baca novel bersama ngan hero n heroin aku.tapi diaorg idak ler baca novel.aku bagi diaorg colour n kertas,biarkan diaorg meluahkan kreativiti diaorg tu sambil aku berbahagia baca novel,bha~ha~ha...plak tu cuaca wat mata rabak je tapi hampeh,x dpt nk tdo siang,hua~hua!!!

Berbalik pada kisah yg aku nak menyemakkan kat cni,iaitu tabiat aku yg suka baca dan kumpul novel.kemarin aku g la mencari novel ADAM DAN HAWA karya AISYA SOFEA.ni gara2 terpengaruh drama la ni.penat gak nak tunggu episod ke episod.xtau sabor la katakan,hahaha...tapi kesian,penat mencari tapi x juga jumpa,hampeh.....

Last2 aku beli novel UDA&DARA karya AISYA SOFEA,walaupun dah lama keluar.lagi satu aku beli KAN KUKEJAR CINTAMU karya FAUZIAH ASHARI.dipendekkan cerita,aku frust giler ngan novel UDA&DARA.aku rasa kalau aku ngadap DVD,confirm la aku dah lajukan.serius bengang giler ar.setengah buku tu cerita yg sama je.x sudah2 makan,makan,makan pastu gaduh pasal kisah yg bagi aku tak mencabar otak langsung.sorry ye....


Kalau la novel ni aku pinjam org dah seharusnya aku berhenti baca dan pulangkan.tapi disebabkan aku beli,wajib la aku habiskan membacanya dgn perasaan yg geram sgt.cam sewel la plak aku pk,emosi sendiri.senang cerita aku terpengaruh dgn kulit novel ni la,bengong!

Tapi kalau org lain kata novel ni best tu terserahlah pada masing2.lain org kan lain pendapatnya.tapi bagi aku,dah tinggal suku baru la aku boleh layan novel ni.tapi tu pun pada aku masih xleh terima otak tntg watak ABANG MAN dlm novel ni.baik yg bagi aku agak melampau la untuk seorang manusia.hampeh....
 
Sebelum ni aku pernah x baca 1 novel tu gara2 aku bosan giler jln ceritanya.tak sampai setengah buku,aku terus x baca2 lagi.x sudah2 cerita pasal oversea.pegi tmpt tu la pegi tmpt ni la.pastu kan,bila aku nak beli novel dia yg lain,aku mcm teragak2 la tapi nasib baik novelnya yg lain ok cuma 1 tu je yg wat aku bosan giler.macam baca buku untuk melancong plak.

Harap maklum ler,aku ni terlebih menghayati kalau membaca.jadi bila terlebih emosi tu bagi aku normal la.apa2 pun aku nak sambung plak novel FAUZIAH ASHARI.harap2 novel ni x wat aku frust.
buat masa ni,FAUZIAH ASHARI blm wat aku frust,hahaha.....





Tuesday, October 9, 2012

AKU YANG BLURRR

Posted by erienaerin at 2:51 PM 0 comments
Dah berapa hari x dok merepek kat cni.agak kehilangan mood sikit nak melangok dpan lappy ni.mau xnya,bukan main gatal lagi tangan ni dok g tukar layout la,background la pastu sendiri yg blur katak,hahaha.....padan muka aku.

Plak tu bole plak aku terpilih warna hitam...humang aih...gelap masa depan.last2 pilih ler apa yang ada skrg ni.cantik ke x xde hal,janji wat masa ni aku x muntah hijau dok mencari lagi sampai mood aku hilang terus 100%.

Bila g dok tinjau2 blog org lain mmg teruja giler ar....macam2 warna,macam2 design.....ada gak dok usha tutorial mereka yg bole di bg tabik spring tu tapi serius,aku x buat pun,hahaha.....sbb nak download mcm2,aku terus hang mcm lappy aku ni,ahaks!!

Jadi kpd yg sudi menegur dan pd yg sudi mengajar aku serba sedikit,terima kasih bebanyak.....maklum ler,mak budak baru nak belajar.kalau salah tlg tunjukkan...hahaha.....errr,cukupla apa yg aku merepek ni ek.menyampah plak aku baca,huhuhu...

Friday, October 5, 2012

ABAH DAH BEBAS...SEKIAN

Posted by erienaerin at 10:45 PM 0 comments
Abah dah bebas yeh...abah dah bebas yeh....bebas dari apakah?huhuhu.....abah dah x perlu guna urine bag lagi.dari hari raya ke-3,sampai la ke hari ni,baru la abah bebas dari membawa urine bag tu kemana2.mengapakah?err....aku sebenarnya x brp suka nak kongsi cerita kalau bab2 menjaga mak abah aku yg sakit.maklum ler....ada org ni perangai aneh2.kita ikhlas pun org kata nak menunjuk baik?WTH.....hmmm,dah tentu mak abah aku....bukannya mak abah ko,huh!!.

Ok,mcm ni citernya.abah aku ni selalu mengadu sakit perut.sebenarnya dah lamaaaaaaaaa sangat.tapi bila kitaorg ajak g spital,mesti dia menolak.masa tu arwah mak belum sakit lagi.abah kerap mengadu sakit perut,sukar utk buang air kecil.

Sampaila mak berulang masuk spital,kitaorg paksa juga abah g buat pemeriksaan kat spital waktu lepas melawat mak.tapi abah berkeras.....kat rumah abah kata ok utk g check bila sampai spital,banyak alasan abah.bila perut abah dah terlampau sakit,abah g klinik sajork.dpt amek ubat tahan sakit,abah rasa lega.

Disebabkan dh terlalu lama tahan sakit,perut abah dah jd kembung.badannya kurus tapi perutnya buncit.jadi,kawan2 abah pun kata la yg abah aku ni kena batu karang.gara2 sukar buang air kecil.mcm2la petua diaorg bagi suruh amalkan.mkn itu la ini la,rebus itu la ini la tp x ok2.

Jadi,satu hari tu....aku terbaca kat majalah tentang prostat.aku bgtau hubby mgkin abah kena penyakit ni memandangkan faktor usia abah yang dah >50...tapi disebabkan abah kata batu karang,aku diam kan juga.akhirnya.....hari raya ke-2 kemarin....aku bawa abah balik ke rumah aku.masa tu abah mmg dah x dpt nak tahan sakitnya lagi.abah dah kata nak bwk g mana pun dia x kisah.dah beralah kiranya neh.

Hari raya ke-3....hanta abah terus ke HSI.....xde klinik2 lagi.lps kena periksa,doktor terus masukkan tubing kat saluran kencing.sekali dpt keluar 6liter urine.patutla perut abah besar.lepas seminggu kena g spital semula.cukup je seminggu pergi smula spital.sekali je diaorg kata kena dtg semula pd 22/10/2012 plak sbb org ramai.,raya kan......adoyai.....lama sangat.tapi tarikh tu hanya utk pemeriksaan.bukannya dah confirm sakit abah.bayangkan,dgn urine bag,abah ke hulur hilir tapi blm tau kata putus.dahtu,selang 2minggu,kena g klinik kerajaan utk tukar urine bag.

Last2,abah bincang ngan kitaorg abah nak g spital swasta.jadi call la spital2 swasta yg berdekatan.spital regency xde doktor utk bahagian UROLOGY.mula2 abah nak g WISMA MARIA tp aku minta abah g KPJ Johor Specialist.lepas wat pemeriksaan,baru la dpt tahu saluran kencing abah sempit(PROSTAT) dan pundi kencing abah dah rosak....oh man...mmg sedih tengok abah.pas abah dh setuju utk dibedah,selasa lepas 25/09/2012,masuk ler abah kat bilik pembedahan.perghh...perut abah kena belah....tapi lepas di bedah keadaan abah x stabil,terus kena masuk ICU.mmg aku kaget jap.dhla tahun lepas,24th.SEPTEMBER.2011 arwah mak masuk ICU,ni...25th.SEPTEMBER.2012,abah plak.....

Lepas pindah dari ICU,abah kena tahan kat wad 3hari.tapi pas klua spital,ngatkan dh bole bubye kat urine bag tu,rupanya kena guna lagi seminggu.jadi,hari ni dengan jayanya tubing tu di cabut,dan benang kat jahitan abah ditanggalkan.argh....aku yg ngeri.nyilu plak perut aku.hmm,hari yang berikut ni,aku la nurse abah sampai luka perut abah tu kering.aku bg abah minum pati ikan haruan,x sangka aku pati ikan haruan tu baunya menyengat giler!!!!bertambah kembang hidung aku terbau air tu,bluweekkk!!

Mudah2an,pundi kencing abah yang rosak tu dapatla pulih.kesian abah,dahla x berteman...bila sakit,xde teman nak berkongsi kisahnya.klu masa arwah mak masih ada,mak la penasihat,pendengar dan pencerita untuk abah.Al-fatihah untuk mak dan semoga abah cepat sembuh.sayang abah!!

Wednesday, October 3, 2012

VIOS UNTUK AKU?THANKS HUBBY!!LUV U

Posted by erienaerin at 9:08 AM 0 comments
Tengah menyibukkan diri kat dapur,dengar hubby beri salam.aku tinjau ke luar.eh?keta sape plak hubby bwk blik ni?dgn semangatnya aku bkk grill semata2 nak mengepo tanya mana keta kami yg cumil tu.belum sempat tanya,hubby dah tersengih2 mcm pengantin plak sambil menayang kunci yg ada tertera logo TOYOTA.

Uit?keta kami ke?HAHAHAHA!!!!!biar betul VIOS ni kami yg punya.hubby bagi kunci kat aku.hah,sah2 mmg kami yg punya.ngan gumbiranya aku x sabor nak naik keta.baru je kuar rmh,adeh....teringat anak aku.apa ke bangangnya aku nak tglkan anak aku plak.pas siap2 kan diaorg pastu bawa keluar.mak oi,kaki rasa x jejak tanah je ni.

Baru nak bkk gate,hubby plak panggil.ooo,nak ikut rupanya.....sambil aku tersengih ala2 perempuan melayu terakhir,aku bagi kunci kat hubby.biar ler hubby yg drive.adoyai....lupa plak nak bergambo bagai ngan keta baru ni.maklum ler....hidung ngah kembang kempis.yg aku tau,cuma nak naik keta tu secepat mungkin.x sabarnya!!!!!

Sampai je kat pintu keta,hpon plak bunyi....pergh potong betul laaa.....kena plak aku tekan2 hpon,masih berbunyi lagi.adoooyai.....rosak ke?ni mesti gara2 selalu kena hempas dek Aqilah.aku tekan2 lagi,masih berbunyi......argh!!!!tension giler.belum sampai 3bln pun hayat hpon ni kat tangan aku.ni hpon SAMSUNG ke SAMSENG ni?mcm nak lempar ke longkang je rasanya.

Sambil tekan hpon tu,aku membebel x berhenti marahkan Aqilah.macam la Aqilah tu faham...tapi kesian aku,hpon masih lagi berbunyi.........apa pun tak boleh


Dahla hpon x berhenti berbunyi,Aqilah plak menangis......pergh!!!lagi tambah stress otak aku ni.aku cuba tenangkan Aqilah tapi dia still nangis juga.Last2 hubby panggil aku...........



"Na....bangun la.dah subuh ni.Aqilah nangis tu.hpon dh bunyi pun x sadar ke?"......
Hah??mana kunci keta aku ni??OMG.....mimpi rupanya.erk??bunyi alarm??haish.....VIOS,akhirnya x dpt juga aku naik ko.walaupun dalam mimpi.DAMN!!!.ni la akibatnya terlebih ngadap MUDAH.MY sebelum tdo.oh hubby.....ni semua gara2 kamu,sampai guwe termimpi2 keta ni.HAHAHAHA.......padan muka aku.



Monday, October 1, 2012

YANG BENARNYA....AKU MASIH SAYANG SAMA KAMU

Posted by erienaerin at 2:50 PM 0 comments
 MOOD SEKARANG NI  : JIWANG

Semalam pakcik aku dari Permas Jaya datang.aku panggil pakcik aku ni ayah.ayah dtg sama isteri,anak,menantu dan cucunya.diaorang dtg melawat abah yang dah klua dari spital.aiseh....aku lupa la plak nak cerita pasal abah aku,huhuhu.....xpela,nnt aku mengepo cte pasal abah plak.

Jadi rini aku bukan la nak mengumpat pasal pakcik aku tapi aku nak mengepo pasal anak perempuan dia.lepas diaorang balik je,boleh la plak aku dok tangkap jiwang sengsorang.haish....masa tu la baru aku perasan terlalu jauh sangat aku dengan dia.kenapakah jadi begitu???

Epy...yup,tu la gelaran yg aku panggil utk sedara aku ni.dia jenis peramah,penyayang dan manja.ada rupa yang menarik ala-ala Raja Erma masa muda2 dulu.w`pun dia lagi cun dari aku tapi knp aku yg selalu kena ngorat ek?hahahaha....perasan.dia muda setahun dari aku.sensitif pun ya juga.tapi persamaan kitaorang,kita suka wat keje giler!!!

Aku rapat sangat ngan dia masa pas habis sekolah.tdo sama,makan sama,minum sama,mandi je x sama.bila boring2,kitaorang g tengok wayang.sampai pernah menapak jauh2 tidak sbb duit x cukup nak naik bas.kadang2,w`pun kitaorg tgh byk duit,dia ngan selamba badak akan merembat novel atau majalah kat kedai  buku.mmg hati kering minah ni.tapi makanan dia x pernah rembat.

Hujung minggu,kitaorg bergilir tdo kat rmh masing2.balik je kerja,aku ikut ayah balik rmh Epy.nnt mcm2 cerita la kitaorg cerita.biasa ar muda2,cerita pasal pakwe x sudah.normal kan??xkan nak cerita politik,ye x?

Pernah kitaorg kena lastik dgn nenek kitaorg sbb nenek kitaorg ingat kitaorg ni pasangan yg tgh dok berdating....hahaha kelakar gila.padahal cucunya 2 2 perempuan.masa tu epy mengamuk habis.dahla tgh dok feeling2 meluahkan perasaan,kena lastik plak.maunya x mengaruk.sekali tgok,nenek aku daaa.....

Lepas Epy dapat sambung belajar kat Terengganu,terus terputus hubungan kitaorg.hmm....dan akhirnya renggang.terlalu jauh hubungan kitaorg,sampai la Epy bertunang.baru kitaorg jmpa semula.tapi x serapat dulu.bila Epy berkahwin  je,terus hilang keakraban tu.

Sekarang,anak Epy pun dah 3 orang.comel2 plak tu.terasa masa sangat pantas berlalu.aku bole terbayangkan lagi kegembiraan kitaorg wat dajal.bergelak sakan macam xde masalah dlm hidup.hmm....rasa rindu semua tu.terasa jauh sangat keakraban kitaorg yg dulu.hmm...untuk Epy,serius,aku tau yang aku sayang bangat sama kamu.(tamat sudah kisah jiwang karat untuk malam ni)
(gambo ni rembat kat FB hubby dia,hihihihi....)

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting