Wednesday, December 30, 2015

Selamat tinggal 2015

Posted by erienaerin at 1:58 AM
fuh..fuh..fuh...tiup habuk sikit.bertahun dah tinggal,bersawang n sampai hilang ingatan jap*lupa password*....hmmm....lama sangat x menjengah,td baru baca komen.....sorry

perkembangan terbaharu xde yg menarik kecuali badan je makin bertambah kembang,bhahaha....kehidupan macam biasa lah,x lari dari menjadi tarzan atau hulk kat rmh ni.kalau keluar rmh pun bila nk pg rmh abah aku ngan beli barang je.selebihnya dok terperap dlm rumah mcm dracula gamaknya.

Jadi di sebabkan dok terperap kat rmh aku ada hobi baru...ngadap citer korea.errr...x mencabar langsung kn.ntah mcm mn la aku boleh terpengaruh ngan kawan aku ni.biasanya kalau  korea ni aku layan Running Man je.ni tgok dramanya...huhuhu....terharu.tapi jangan suruh tgok drama org kita ye...mmg dari dulu x suka,hehehe.....

Hmmm,2016 pun nak menjengah...anak pun dah nak sekolah.tahap busy tu blm nampak lagi skala berapa utk 2016 ni.jadi,xtvt menternak tahi mata pun dh nak habis la jawabnya.hihihi....untuk 2015 ni alhamdullilah,xde perkara menyedihkan untuk keluarga kami.tapi.....


Kami ada 3 ahli baru.bulan 6 lepas aku selamat bersalin anak lelaki sorg lg...hihihi


Bulan November lepas adik kesayangan aku bernikah


Disusuli plak kakak sulong aku...


Tinggal yg bongsu jela yg masih bujang skrg ni.mudah2an bertambah la cucu tok hasim tahun depan ye,hahaha....production aku berehat sbb nk bagi laluan untuk kakak dan adik2 aku plak,kahkahkah....

Welcome 2016....dengan bertukarnya tahun dan inshaAllah usia juga akan bertambah,semoga amal ibadah pun bertambah juga.semoga apa yang di rancang,dapat dilaksanakan dengan izin-Nya kerana hanya Dia sebaik2 perancang.yes,be positif!!

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting