Monday, February 13, 2012

BIRTHDAY SIAPAKAH?

Posted by erienaerin at 11:53 PM
Sambutan hari ulangtahun kelahiran yang pertama untuk kakak aku tanpa mak bersama.kebetulan plak rini off day kakak aku jd berkumpul ler kami adik beradik...ops lupa lak,tanpa abang aku n lala.

Mula2 aku ingat nak wat kan kek n suprise utk kakak aku tp tangguh punya tangguh,aku terlelap petang td.jadinya,kek kakak aku x sempat ler nak di solek2.yang ada,moist kek ciput utk di jamah2.bukan cik jemah ye tapi dijamah.


Makan malam plak kat Pizza.....kalau masak memasak kang,malas plak nak mengemasnya.baik g makan kat luar ye x?huhuhu....malas sungguh.
 Aqilah pun nak order gak








Yang ni plak,segala yang di bedal kami adik beradik,huhuhu...........








Adeh....tadi xnak balun cukup2.ni tgh update bole plak terkecur sendiri.perut dahlah krek~krok~krek~krok...hampeh tol la.x memasal plak kang air liur aku jadi cam yoyo.ti hubby gaji,nak pow hubby plak,huhuhuhu.................


0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting