Sunday, July 28, 2013

HIDUP LAGI KO RUPANYA

Posted by erienaerin at 1:06 PM
Pergh...lama gaban aku x ngadap blog,sampai aku lupa password aku.hmm....faktor usia la katakan.tetiba rasa rindu plak lama x meraban dlm blog(mcmla ada yg ngadap,huh!!)...

Sekarang ni tgh bz konon2 nak jadi bisneswoman,ahak....jual tudung ngan baju.tapi dah penghujung bulan pose ni sm gak la aktiviti mcm tahun2 yg sudah...jual kuih raya plak.rmh tgh menimbun kuih yang blm hanta kat customer.heroin aku plak sibuk nak bedal kuih raya.tapi tahun ni aku x buat sendiri,aku jd ejen je,ahaks....

Tahun ni bulan pose aku masih lagi dlm pantang.jd xdpt nak lasak2...huh,punya la lama x update sampai dah bersalin pun..hihihi

Hmm....nak citer panjang2 idea plak blm mai lagi.dah beku kot otak?hahaha....xpela,sblm aku merapu yg bkn2 baik aku stop je dulu :)

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting