Monday, June 18, 2012

HAPPY BIRTHDAY MAMA!!

Posted by erienaerin at 8:24 PM
Mama oh mama,dah terlepas birthday ko beberapa hari baru ler aku sempat nyibuk kan gambo ko kat blog aku,ahakz....setelah sekian lama sihat,tetiba aku demam kura beberapa hari.dari nak abadikan kisah birthday adik aku,aku dok bantai senonggeng pas makan ubat.nasib baik hero n heroin aku x meragam.jadi baru rini ler sempat sumbat citer ni.(macam ler orang nak baca,hahaha!!!)

Punya la aku berangan dengan jayanya nak watkan adik aku RED VELVET,tetiba dah dok bantai adun adunan baik punya,sekali aku tengok,ALAMAK!!,botol pewarna merah aku dah kosong.sungguh punah harapan aku nak merahkan kek itu,oh no-no-no!!!tapi kepunahan itu hilang pas adik aku cakap,ARRR!!SEDAPNYA KEK NI!!......hmm,bodek la tu...

Ni muka terkejut la ni kan?hahaha....heroin aku pun nak terkejut gak ke?



 Suami mama malu nak join.dok bergolek kat belakang.pas kitaorang balik,dia tukang bedal kek kasi habis,hihi...

 Zikry memang dah penat tunggu nak bedal kek dari rumah lagi :)

Siap amek lala kat ILP,dtg wat suprise pastu balik.bole gitu?hahaha....

Sibuk sangat nak wat suprise,balik je rumah aku rasa pening2.pas maghrib je,terus gegel badan.pergh!!kenoneng kepala otak aku berjambul aku ni.rupa2nya,demam sudah mari!!....apa2 pun,Alhamdullilah,aku dah sihat cuma selsema je yang belum mahu tinggalkan aku~ngeeeee~


0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting