Sunday, September 2, 2012

ASSALAMUALAIKUM.....TETAMU DATANG BERAYA NI!!!

Posted by erienaerin at 1:00 AM
Ehem2...sekian lama lappy dok terperuk dalam laci.akhirnya terkeluar juga la ia,huhuhu.....sebelum terlambat,aku nak ucapkan selamat hari raya pada yang sudi singgah kat blog aku yang hidup segan mati x mau ni,ahakz......

Tahun ni,buat pertama kalinya dalam hidup aku menyambut raya yang betul2 syahdu+pilu+hambar.hmm,mak dah xde.rasa lain giler ar....xde lagi ayam masak merah,rendang,serunding ngan kuah lodeh mak.benda yang wajib aku lantak berulang kali setiap kali raya pertama.

Raya pun dah  tak macam raya.dok melepak kat rumah je.lagipun abah aku x sihat.hubby ajak abah stay kat rumah kami sementara waktu ni.sebab aku x bekerja,boleh jaga abah.

Jadi di sebabkan kami x kemana2,hubby pun dok planning nak wat makan2 pada 01/09/2012......bab nak suruh menyerakkan rumah,serah pada ku,hahaha.....dengan jayanya aku telah memasak segalanya sampai aku rasa kaki aku dah nak tercabut dek kerana berdiri lama giler.

Masa masak ngan tetamu datang memang best....yang wat x bestnya,nak kena sental periuk2 yang rupa dah macam mat africa tu,adeh....memang longlai rasa bada.

Nak taip panjang2 malas plak.tepek gambo aku yang perasan cun ni jela ,ahakz!!ops,ini semua diatas kesilapan adik aku yang silap mendengar arahan.bukan gambo tetamu yang dia ambik tapi gambo tuan rumah....haish....


















zikry wat muka,huhuhu




0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting