Saturday, December 3, 2011

NAK RACE KE NAK PENAMPOR 125Z?

Posted by erienaerin at 4:38 PM
"Hujan oh hujan kenapa engkau turun?mcm mana aku tak turun,katak panggil aku"...huh,mengarut sungguh!katak plak yg panggil.klu cmtu,tempat yg tgh banjir skrg ni,bnyak katak la kot,huahuahua....eh,udah,udah ler tu katak.

Aku tgh penat gaban dh ni.sape kata surirumah x penat.aku SURIRUMAH BUKAN SURIHANI,hehe...dh bape hari hujan kat tmpt aku.Alhamdullilah....klu x,mlm nk tdo bahang gilos weh...ms mcm ni la tdo rasa xnk bangun je.nk berbungkus kat katil tu.mak oi?kang terus kena bungkus ikat 5 baru tau.ish....

Berbalik kpd kepenatan aku tadi.aku kepenatan keluar masuk angkat jemuran+wat keje rumah+basuh pinggan mangkuk+basuh baju.eh,tahan aku semua nk citer..wawawawa....tgh penat pun on9?mestila...hilangkn stress kejap.rasa cemburu plak tgok anak aku tdo.cuma Aqilah ni,dia tdo tapi terkuit2 kat dlm buai.baru aku nk lelap,muncul  plak manusia yg baik budi pekerti ni bakar2 motor.bukan bakar hangus tu,klu tu senang hati aku xdelah memekak lagi lubang telinga aku.ni bakar2,pulas minyak...x kira waktu plak tu,pagi,tghri,petang n mlm.aku apalagi,buka je pintu,"OI,XDE OTAK KE APA?SUKA2 HATI KAU NK MEMEKAK.KLU AKU NI PEKAK XPELA KO NAK MEMEKAK!!eh?aku mrh ke jual pantun?hihihi...tapi tu dlm hati je.aku ni waras lg.xde nya nk sound org tapi jgn sampai sabar aku hilang sudah.maunya ke sabah budak ni kang aku terajang.klu ikut kepala otak aku,mmg mkn maki la ko hari2.nasib baik mengenangkn aku dok cni lama.klu x,petak kepala kau hari2 aku maki.

Normal la hidup berjiran ya x?tapi kalau berjiran ngan org yang xde sensitif ni susah la der....respect sikit ar kan.dahla mak aku tu terlantar sakit,x payah ar ko nk memekak ngan motor ko tu hari2.apa?mentang2 rini sabtu mlm minggu,ko nak memekak ngalahkan org setting motor nak men JMC?cipan...x puas hati jom ar open!!hahaha...ayat ko,x hengat.ish,udahla tu.toksah nak mengepo pasal jiran2.x baik...PERINGATAN UNTUK AKU YANG ALPA.tapi aku bengang siot ngan dia...eh!aku kata sudah tu sudahla.x reti2 bahasa ke?x ingat ke?Jiran muafakat mendapat umpat berkat.hmm,yela2.....

Dan akhirnya,diwaktu ini,aku tgh terkebil2 mengenangkan masa yang dh terlepas.kenapa?sayang la weh x tdo td.tu kan hobi aku!!sob~sob~sob....oh hujan,turun la lagi.OI KATAK!!CEPAT LA PANGGIL HUJAN LAGI.BIAR MALAM KANG HUJAN LEBAT!!huhuhuhu....nak balas dendam tdo aku ni..kuikuikui...


0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting