Tuesday, October 9, 2012

AKU YANG BLURRR

Posted by erienaerin at 2:51 PM
Dah berapa hari x dok merepek kat cni.agak kehilangan mood sikit nak melangok dpan lappy ni.mau xnya,bukan main gatal lagi tangan ni dok g tukar layout la,background la pastu sendiri yg blur katak,hahaha.....padan muka aku.

Plak tu bole plak aku terpilih warna hitam...humang aih...gelap masa depan.last2 pilih ler apa yang ada skrg ni.cantik ke x xde hal,janji wat masa ni aku x muntah hijau dok mencari lagi sampai mood aku hilang terus 100%.

Bila g dok tinjau2 blog org lain mmg teruja giler ar....macam2 warna,macam2 design.....ada gak dok usha tutorial mereka yg bole di bg tabik spring tu tapi serius,aku x buat pun,hahaha.....sbb nak download mcm2,aku terus hang mcm lappy aku ni,ahaks!!

Jadi kpd yg sudi menegur dan pd yg sudi mengajar aku serba sedikit,terima kasih bebanyak.....maklum ler,mak budak baru nak belajar.kalau salah tlg tunjukkan...hahaha.....errr,cukupla apa yg aku merepek ni ek.menyampah plak aku baca,huhuhu...

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting