Sunday, August 1, 2010

aKtiViti EnTAH apA-aPa jE...

Posted by erienaerin at 11:50 PM
hujan oh hujan....bestnya x keje rini.bole sambung bantai membuta...tu yang aku fikir dari kol 7 pg...tp...ops,hubby krja loh.jd,x dpt la aku meyambung apa yg aku dh fikir lg td..ngan semangatnya aku bangun,kemas apa yg patut,masak then bg hero aku mkn.siap kj,aku ngan zikry sambung tido...pergh!!!lama dah aku x dpt tido siang.bestnye!!!!!!
aktiviti malam,aku siapkan order dari kawan kakak aku.ALMOND LONDON...anak jiran aku nak belajar wat cookies.aku bukannya tau sangat wat cookies ni.apa yg aku tau jela aku ajarkan,hihihi...
pas maghrib aku start wat,skrg baru siap...hmm 3jam gak.


hmmm...suka sangat tgok cookies ni bila dah siap.selagi x siap,aku geram sangat.aku jual cookies ni dengan harga RM20 untuk 50pcs.oh ye,aku x survey banyak tmpat untuk COKLAT TULIP....tp 4 kedai yg aku pergi,harga semua berlainan.Kat kedai BAKE WELL,MASAI RM18.50,JIASON PASIR GUDANG RM14.50,PASARAYA KIM GUAN,RM16.00,dan PASARAYA THYE,RM13.50.ni semua harga untuk 1kg COKLAT TULIP.ada x ek tmpt yg lg murah?kat kedai BAKE WELL tu,ada brg yg murah dan ada gak yg mahal...klu x pasti kegunaan brg tu,tnya je tauke dia.dia bole bg information dan diaorg ada wat kelas.tp pg je,mlm xde ar...tp harga aku x tau..hihi...

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting