Thursday, July 29, 2010

HiduP Aku(pArT 2)

Posted by erienaerin at 11:05 AM
BULAN 9,2008

hari tu aku malas gila g keje.pg muntah2..so,aku g klinik coz nk mintak MC.hmm...KLINIK SEJAHTERA...tgu pnya tgu,nama aku di panggil.dgn lurus bendulnya aku citer apa masalh aku then doktor pun kata,"PERGI TANDAS YE,NAK WAT URINE TEST".pas bg doktor,doktor pun kata:
DOKTOR:ok,awak positif pregnant..bila last period?
AKU :27/07/2008
DOKTOR:(sambil mengira)hmm..kandungan dah 6 minggu ye.
AKU :Hah???saya baru kahwin sebulan,mcm mana bole jd 6 minggu?
DOKTOR:saya kira last period awak,bukan tarikh mula awak bersama.
Hahaha...sengal gila masa tu...lagi nak menyangkal kata2 doktor.Then,aku terus msg hubby..huhu...jalan mcm dh x jejak je.rasa di awangan..hm..mesti best jd ummi ni.bawak keta pun senyum je sampai rumah...ni la kot org panggil bunting pelamin.la~la~la~...

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting