Friday, July 30, 2010

hiDup aKu(part3)

Posted by erienaerin at 10:25 AM
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ
years 2008&2009
start aku tau aku pregnant,bila maghrib je aku lepak.kena plak hubby balik kol 7lebih.baru je dia bg salam,npk je muka dia,aku terus muntah...haa..2 jela yg paling teruk.tp kalau masak aku ok lg walaupun x larat aku paksa.mak aku pesan,jgn ngada2 sgt.buat je mcm biasa ti baby ikut ngada2.rasanya betul la kot apa yg mak aku ckp,hihi...
hari berganti2,sampaila kandungan aku 5bln...hubby dh tkr keje baru.EEW MALAYSIA..dpt lebih sikit dr tmpt kj lama.kj pnya kj,kandungan dh masuk 7bln...dapat berita,hubby kena trainning kat KOREA,2bln....kira2,dh nk dekat bersalin maknanya!!huh,sedih,risau,rindu,takut,arr...mcm2 la kat pala otak aku ni...
dan pada tarikh 14/02/2009...hari apakah itu?ya,VALENTINE DAY...apakah hadiah yg aku dpt?hadiahnya,hubby bertolak g KOREA mlm tu la woi...huwaa..!!!bygkan dgn perut yg besar,aku g hnta hubby kat pst bnda tp diaorg amek fligth kat singapore.
sampai rmh je aku nangis mcm baby kena tinggal ngan mak.dpt bayangkan muka aku??hihi..mana x nye,hubby jauh.apa2 jd kat aku mcm mana?klu kat KL ke MELAKA ke bole gak balik.ni?jauh weh...kalau ada pintu DORAEMON kan bagus,hahaha...
dan bermula la episod dimana aku kena wat semuanya sendiri...byr bil,belanja dapur,beli brg2 baby,g check up,g scan...ops!!2x scan sblm ni,hubby teman.siap dia betah ckp doktor plak tu.doktor kata anak kami GIRL,but he said,"ANAK SAYA LELAKI LA!"..hmm...degil tol.bukan taksub nk tgok jantina anak.tp g scan sbb nk tau baby sihat atau x...bak kata seorg member,"knp la org mengandung ni xnk g scan.watnya baby lahir xde kepala,mcm mana?klu scan kan apa2 hal bole tau awal".pergh!!!kecut beb perut dgr pandangan member aku...bersambung

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting