Monday, September 26, 2011

aHad kEmBAli Lagi

Posted by erienaerin at 4:03 AM
sepatutnya ada 4 jemputan untuk aku hadiri harini.minta maaf kawan2,aku x dapat hadir.aku ke hospital melawat mak.hari ni aku n hubby bawa abah.sampai ke hospital pun dah dekat kol1..aku dah terlajak bangun pas siapkan kuih td pagi.

sampai hospital,abah n hubby yg naik.aku kena tunggu kat bawah untuk jaga hero n heroin aku.lama gak menunggu,sampai kol 2lebih.rupa2nya family mak dari singapore dh dtg awal.terima kasih pada mereka,dengar je mak masuk spital,diaorg dtg dgn segera.bukan sbb dah masuk ICU diaorg dtg,tp tiap kali dgr family kitaorg x sihat atau bersalin,pasti mereka akan datang.

Lepak g minum dulu sblm balik,adik mak plak sampai.jd,dari nak balik,terus tunggu waktu melawat kol4.30......dapatla aku tgok mak aku jap.masih belum sadarkan diri.tp doktor dah stop kan ubat tidur.Family mak minta tukarkan mak ke singapore.perubatan di sana rasanya lagi bagus,mak pun sesuai dgn ubat sana.hmm..nanti2la kitaorg bincang adik beradik.

Pas hanta abah balik,dah nak dekat kol 6,aku plak ngah kelaparan,singgah kejap rumah my BFF wat open house.x lama lepak sbb dah nak maghrib n hubby nak keje.

Dan sekarang,aku tgh terkebil2,menyesal tdo rumah kakak aku.kena plak tu,sekarang hujan tgh lebat.cepatla pagi......

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting