Sunday, September 18, 2011

MENUMPANG BUAT CARA MENUMPANG (PART2)

Posted by erienaerin at 11:30 PM
Pagi2 ni aku ngan hubby bersedia dari segi mental dan fizikal.ayat nak gempak!!xdela...kitaorg tgh sibuk,nak jahanamkan ANAI2 tu....rumah aku dah tunggang langgang macam ada rusuhan layaknya....agak menggelikan bila tgok anai2 tu berkerumun banyak2...siap ada bunyi macam ketam tapi bunyi ketam size 0.5cm,hihihi....

Shieldtox dah nak habis sebotol aku spray.selak tikar getah,ada lagi highway utara selatan!!aku amek surat khabar,bakar la laluan tu supaya ke KARAK,hahaha....amek tukul,kopak kan robok tu,apalagi,KITA BAKOR JE...sambil menghayun tangan macam usop wilcha.





kopak+bakor,punggah barang2,huh?dah kol 3?aku siap2 la nak g kerja kahwin.dah siap2,amek kad....HAH??sampai kol 4 je?huk aloh...mcm mana ni?dah terlajak siap anak beranak,kitaorg g jela.sampai2,wat2 tanya pengantin kat mana.nasib baik ler bapa pengantin kata,"MAKAN LA DULU"...hihi...kalau x,balik je mkn kat kip mart.

Balik singgah g KIPMART jap.sampai je rumah,dh kol 6.hubby x tdo lg tp mlm nak keje.tgh lepak2,dgn rmh x sempat siap kemas,makcik aku dari singapore sampai.TANJAT BOBOI..aku laki bini apa lagi,mcm charles chaplin la.kemas mana yg sempat.kuih raya plak xde,apa yg ada dlm ice box,aku masak je.

Pas makcik aku balik,my BFF plak nak sampai.aku kemas mana yg dapat,terus masak lagi...tgh2 masak,gas plak habis.migrain2...hubby plak dh siap2 nk g keje.bole bayangkan hari aku yg sibuk mengalahkan TOP CHEF?tapi penat tu berbaloi...dpt jumpa sedara n kawan2....tima kasih ye,maaf ler klu layanan x memuaskan..

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting