Friday, September 30, 2011

FILEM N REALITI

Posted by erienaerin at 1:10 AM
Kalau dah menyampah+benci jgn ikut mcm citer ni.pernah x tengok citer GULAI NENAS PUCUK PAKU??x pernah?hmm,citenya mcm ni,hmm,diaorg ni bermusuhan tapi bila musuh dia masak makanan feberet dia,dlm diam2 dia makan.siap puji2 lagi ko.sampai kuah2 sekali di hirup...pastu siap terbawak2 dlm mimpi.eh mimpi tu x la,saje je tulis,hahaha......nambah2 citer plak.melebih la tu.hmm,kalau aku la aku buang je dalam tong sampah.dah benci,nak makan lagi ker?xtau la klu musuh dia teruja dgn gulai lemak pucuk paku tu.klu aku,terus set dalam kepala lauk tu ada racun jd xpayah nak cuba2 rasa lauk tu.cukup sekadar pandang saje.eh,kalau bole,pandang pun jgn sbb nanti terbawak2 sampai dlm tdo.then,bole la buang.ni x,mulut cakap benci tahap dewa tp terliur plak tgok lauk tu,tau2 g makan.bukan merasa ye tp mencekik.

Kalau nak taat mesti kena pada tempatnya.contoh,ada satu citer melayu tu,mmg aku minat giler.maklum ler,dah citer keturunan aku,mestilah suka.keturunan BINTAN beb.SULTAN MAHMUD MANGKAT DI JULANG.pernah tengok?sebab nangka,n hasutan org bawahan sultan,baginda di bunuh.Sultan mmg berdaulat,sumpahan dia mmg power tapi kalau dah x adil,kan patut di tantang.dialog yg digunakan Noordin Ahmad...RAJA ADIL RAJA KUSEMBAH,RAJA ZALIM RAJA KU TANTANG.

Kalau dah sakit hati,ikut contoh HANG JEBAT.biar mati sebagai penderhaka,dari nak taat pada Sultan yang?haish,susah la nak ckp.dialog power HANG JEBAT yang digelar penderhaka....AKAN KU AMUK KOTA MELAKA!!!mmg power ayat tu.tapi bila dah berabad2,sape yg org backup?mestila HANG JEBAT kan?

Kalau nak jadi pnyibuk paling glamour,mesti kena toton MAMI JARUM JUNIOR.~hati xkan senang kalau tidak di canang,kisah buruk rumah tangga orang~....wah,powernya lagu.

Ish~ish~ish melalut plak...baik aku layan movie kat youtube,lagi best...daa



0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting