Saturday, September 17, 2011

MENUMPANG BUAT CARA MENUMPANG

Posted by erienaerin at 9:42 PM
Tengah tertinjau2 cari barang kat bilik yg dh aku wat store,telinga aku rasa terganggu dgn sesuatu bunyi.bunyi itu seperti??oh tidak!!!....menyirap kejap darah aku!!brengsek lorh...dhla menumpang,harta aku lagi ko ranapkan.ko ingat mak bapa ko yg bayar ea?ish mcm bodoh plak aku marah2 macam tu.rasa kalau jumpa duit kertas yg ber not besar pun xde makna untuk dia.mesti ranap di kerja kan.

Nak kata xde kepala otak,ada kepala.mulut tu nak menyumbat je.tapi x jadi akal!di sebabkan terlampau geram aku relax jap fikir apa yg patut aku buat.masa plak xde sbb aku nak keluar g hospital.dengan marahnya,aku bawak anak2 aku masuk dalam kereta.tenang~tenang~tenang.....aku nak drive ni.rasa2 dah ok,aku teruskan perjalanan untuk ke rumah mak aku.dalam kepala,aku tgh merancang mcm mana nak membalas perbuatan makhluk yg durjana tu.nanti la kau,pasti kau akan dapat balasan yg setimpal.berani2 mengganggu kehidupan aku!!

Masuk je mak aku dalam kereta,aku terus meluahkan panas hati aku ni.
"MAK TAHU TAK,ANAI2 PENUH BELAKANG ROBOK RINA....SAYANG ROBOK TU.KEMARIN RINA CAT BILIK TU,XDE PUN ANAI2.GERAMNYA!!!KALAU DAH MELARAT TI,HABIS RUMAH"

Tu la sebenarnya kisah aku....ANAI2 BRENGSEK!!AWAS LORH.PASTI GUWE HABISI RIWAYAT KAMU!!
(bersambung....)

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting