Tuesday, September 27, 2011

tiDuR aTau PEngsAn??

Posted by erienaerin at 9:30 PM
Aktiviti hari ni,melawat mak aku kat hospital...dah 4 hari mak aku kat ICU....Alhamdullilah,dh ada perubahan sikit pada mak.ada respon bila aku panggil mak.aku nampak mak nak buka mata bila aku bisik kan kat telinga dia,MAK BANGUN MAK,CUCU MAK TUNGGU MAK TU.aku nampak dahi mak bergerak,tertarik2 keatas utk buka mata tp x boleh nak buka.

Aku tunggu nurse yg jaga mak aku.ntah mana dia pergi pun aku x tau.dekat setengah jam juga aku melangok kat situ dengan abang aku.pastu dia datang sambil terbatuk-batuk.aku tanya perkembangan mak aku,jwpn dia KEJAP2...aku bisik lagi pada mak aku,kali ni dia genggam tangan aku.tp kenapa ea mak aku tak sadar lagi?hmm....mudah2an mak sembuh cepat...amin

Pas balik spital,g belanja barang dapur kat GIANT.aku x minat la belanja kat TESCO n GIANT.nak cari barang,sakit kaki aku nak menapak.aku lagi suka belanja kat MASLEE.tapi disebabkan nak bayar barang kat COURT MAMMOTH,terpaksa la sekali jalan.

Balik rumah,aku dah rasa nak tersungkur,ngantuk giler!!malam memang aku x tdo la senang citer.sadar2 je hubby x kerja.adeh,jahanam...tdo mati aku ni.Yang penting,sekarang ni aku tgh lapo giler!!!!!

0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting