Monday, October 31, 2011

11 GAME BUKAN GHOST GAME

Posted by erienaerin at 10:30 PM
Tengah blur2 katak malam ni....terperasan plak yang aku ni telah di tag oleh miss NAEMAH....panjat boboi...ahakz....klu nak men game ni,x tag org len,masih dinamakan game ke?huhuhu.....


...rules...

ngerti ngak?

ok,nampak x rules no 2 tu?haaa....ni dia,jeng~jeng~jeng....11 perkara pasal aku
  1. Minat gila kat citer kelakar....kalau citer lawak bodoh x payah suruh aku tgok k.
  2. Ada 2 org baby yg comel,alhamdullilah....hah?x comel?lantak ko la.emangnya guwe pikirin.
  3. X pandai nak bersuai kenal tapi nak kenal memang sesuai,huhuhu....
  4. Mak aih,menyampah gila kat orang yg sibuk jaga tepi kain org....g jaga spender sendirila.
  5. Suka membaca sambil berlari marathon
  6. Minat pada game yang mencabar minda aku...tapi klu  xdpt selesaikan aku nangis,wakaka...
  7. Aku suka makan mee hotplate,nasi ayam penyet,mee bandung,nasi USA.sebenarnya x kisah pun janji yg sedap.x sedap,pulang balik kat org kedai tu.
  8. Mencari org yang paling handal di dunia ni yang boleh mencipta mesin melipat kain baju...Mak aih,part ni la yg paling den rasa mencabar sikit cik senah oiii.dh melipat,hero aku teraburkn semula...adehhhh
  9. Pantang gila orang masuk ke kamar beradu aku....memang dari bujang aku x suka ni kan plak dah kahwin.
  10. Kalau rasa diri tu lalang atau talam 18muka,jgn jd kawan aku...kang,ni makan dia(corner kick beb)
11.Teramat geli kan spesis ulat....kecuali ulat gongok.....rumah makcik ulat bulu xde,ulat gongok banyak.


nak tau lagi ke?udah2 la tu ye dak?kang nyampah pulak,hikhikhik....dan ini plak soalan percubaan SPM yang aku dapat dari Miss Naemah kita ni ye....

1- pagi-pagi anda bangun tido pukul berape?
=bangun mengikut waktu bangunnya suri rumah Jepun

2- kalau anda marah apa yang anda buat?
=Kembang kempis kan hidung yg kembang ni,sambil kunyah chopstick

3- pernah orang tuduh anda ni seorang yang "batu api"?
=Hah?sape yg tuduh tu?nak dapat BATU NISAN ke apa?

4- sukan kegemaran?
=Lari dalam guni sambil makan SLURPEE....

5- team bola sepak dlm malaysia & team luar malaysia yang anda minat?
=Team ESTET,coachnya MAMAT KHALID and team SHAOLIN SOCCER,STEPHEN CHOW....

6- kalau geng lawan anda sumbat @ masukkan gol.apa reaksi anda?
=Kira je la berapa gol yg diaorg dh masuk kan

7- kalau tengah tension,anda buat apa?
=Wat poco-poco di iringi lagu kartun BEAUTY AND THE BEAST

8- masa anda zaman kanak2 kan..anda masuk TADIKA ke PASTI?
=saya PASTI jawapan saya TADIKA....

9- anda boleh lesen motor ketika tu umur brapa?
=Lesen motor xde,lesen TV ngan RADIO nak x?

10-  anda ni seorang yang....???
=Baran tapi tak gila

11- ape tindakan anda bila boyfren/girlfren anda curang..heee?^_^
=Alamak...saya dah kahwin la.....tapi bagi juga jawapan,KALAU BOPREN CURANG,semestinya kena curang balik,huahuahua....
Dan akhir sekali....aku bagi soalan aku plak

  1. Sebelum korang tido,berapa lama korang gosok gigi?
  2. Cerita/rancangan apa yg korang sanggup tunggu sambungannya di minggu hadapan?
  3. Kisah misteri apa yang sentiasa wat korang masih menjadi tanda tanya?
  4. Berapa panjang kuku ibu jari kaki dan bulu ketiak sebelum di out of service?
  5. Korang senyum nampak gigi ke tidak?kenapa?
  6. Kalau dapat dating ngan artis,ngan saper yang korang nak?
  7. Idamkan gaji di bayar dengan nilai mana?rupiah?dollar?euro?dsbnya....
  8. Kalau jadi doktor pakar,pakar apa yg korang pilih?
  9. Koleksi apa yang korang ada sekarang?
  10. Cita-cita jiran sebelah kiri rumah korang? 
  11. Apa yang korang baca sebelum tidur?
adeh....macam nak mintak penerajang ek soalan aku ni....nama pun game kan.nak jawab,jawab la....xnak jawab xdapat nak soal orang lain plak,huahuahua....mangsa yang seterusnya ialah......tre..tre..tre..cing!!

Misae
Sukasuki 
Aizat 
Teared 
shabery 
krul 
Iqhwan 
shafiqahnajiha 
ninazahar 
shiteq 
minoromellow 

Tag suka2 je....men pilih secara rambang tangan,jangan marah ye gang.....yok men sama2


2 comments:

misTeaRed on November 2, 2011 at 12:59 AM said...

adoi...kne tag...1st tyme nie...hihi...btw, tengs...

erienaerin on November 2, 2011 at 1:09 AM said...

HEHE....TGH MUSIM TAG,LAYANNN

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting