Wednesday, October 26, 2011

DEEPAVALI~public la weh~

Posted by erienaerin at 1:00 AM
DAM~DAM~DUM....BUNYI MERCUN.....YE~HA~YE~HA...ANDALE~ANDALE.sok public la,hihihi....nape plak aku nak nyibuk happy2 ek?bkn aku yg keje.hikhikhik.....masa aku keje kat NATOLEO,confirm beb guwe sapu public for DEEPAVALI ni.sebab?mmmm....sebabnya,org len x keje,aku je yg menyibuk kat store tu.store xbole cuti wooo....kang plant meletup ke apa,spare part elle.....

Ok,kat store tu ada 2 lelaki india tapi bukan dtg dari INDIA,seorg pakcik yg di gelar bung halim,EX-cikgu sekola agama yg di panggil rohana.


Ni la opismate yg telah di bius otak2nya....serius,gonjeng2....tapi buat keje mmg class. ssh nak jmpa kwn mcm diaorg ni.BEST SELLER GILER!!!!

Ok,balik pada jalan citer aku mengikut tajuk.....kawan baik aku dari keturunan india ni mmg ting~tong sikit.nama dia SAMMY VELLU merangkap assistant storekeeper.dia la yg ajar aku ckp bahasa tamil......tapi bila dah lama x jmpa dia,dah lupa sikit2 apa yg dia ajar kat aku.setakat tnya "BALIK KOL BAPE?NAK PERGI MANA?DAH MAKAN KE BELUM?eh?mcm byk plak...hikhikhik...kena tgok SIVAJI THE BOSS laaa.tapi serius,mamat ni mmg lawak giler...dok ngan dia mmg gelak memanjang.tapi!haa,kena ada tapi....iaitu,kena siapkan keje dulu pastu gelak la sampai pengsan.

Brother yang berkaca mata mcm engineer ni,ahakz....digelar PRATAB.dia ni goalkeeperstorekeeper kitaorg.bila wat silap,dia pasti gelabah tahap gaban.hahaha....aku mmg minat sakat dia ni.kutuk2 manja pun selalu gak.tapi dia x pandai menjawab,wat muka blurr je,hikhikhik....

Gambar awek2 ni plak,member2 aku bahagian purchasing...awek2 yg lembut,cakap bersopan,peramah,hmm...pendek kata,mmg elok la di buat kawan!
Perkenalkan,Ananthi....ibu kepada 2 org hero.

Ni plak,Sujeetha....dah ada yg pnya daaa....

Miss Deepa,awek yg kecik n comel....

Untuk sahabat2 yg sentiasa dalam ingatan,tujuan aku merapu ni ialah nak wish kat U ALL,HAPPY DEEPAVALI.....tahun ni xdpt la ngendeng tose ke kari kambing ke,sob~sob~sob....btw,ingatku di hari raya mu,ahakz!!!

3 comments:

PrInCeSs PuRpLe ♥ on October 26, 2011 at 7:48 AM said...

Lama x jengok kat sini... sllu lah update rina..
miss u..
utk sume geng2 india.. Happpy Deepavalli"..

erienaerin on October 26, 2011 at 8:39 AM said...

hikhikhik...ada yg rindu.Ya lorh,HAPPY DEEPAVALI untuk mereka.

Dalila Hamid on October 26, 2011 at 11:45 AM said...

buat kawan2 india... Hepy depavali n hapy holiday!!.... tringt kwn2 tmpt kerja lama...

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting