Sunday, October 30, 2011

MAAFKAN AKU KERANA AKU SEDIKIT BANGANG!!

Posted by erienaerin at 11:18 AM

Dari kemarin,sampai la ke tengahari ni......,aku dengan hati yang berat,hanya mampu melihat di SHOUT BOX,rakan meninggalkan pesan sambil pesanannya berbunyi begini..."HI..DONE FOLLOW,FOLLOW ME BACK"...."DAH FOLLOW AWAK,FOLLOW BALIK"...."FOLLOW ME JUGAK"............dan sebagainya berkaitan ~kejar daku~kejar daku~biar ku tangkap mu~


Arghh!!!tension aku!!!tension kuasa 1000 tau x?bkn sbb tension korang follow aku tapi aku tension sbb aku bangang!!bukan bengang ye,BANGANG!!tapi lom sampai tahap baghal.....

Kalau sesiapa yg rela nak bantu aku,tolong la bgtau aku,knp aku xleh nak tinggalkan anak jejak kat SHOUTBOX kalau ada yang kat bahagian tepi tu???yang klu kita klik tu,dia kuar slow malu2 tu.aku bole baca message je tapi yg bahagian bawah,NAME,URL,MESSAGE tu xleh tengok.....xleh tgok,mestila xleh isi,dah xleh isi mestilah xleh tinggal jejak,xleh tinggal jejak??huwaaaa!!!!bantu la aku ni yang super striker sengal plzzzz.....

Jadi dengan berbesar hati,jantung,paru2 dan ginjal,aku menyeru kepada warga emas blogger,bantu la aku tanpa perlu meminta di belanja cendol atau ABC di simpang jalan rumah mak temah....sekian..luv u bebeh!!

2 comments:

misTeaRed on October 31, 2011 at 12:05 AM said...

npe ni? xleh jejak sape? xpaham sgt la yunk...yg pop out shoutbox tue ke? yg menyorok tue? hahaha...yg tue mmg lem*** sket...kne sabo je lah...urmm, xde tmpt komen ea? line slow kot...ntah la...hihihi
*mcm xmmbntu je nie*...hihihi

erienaerin on October 31, 2011 at 12:50 AM said...

dahla kuar hegeh2 pastu yg bahagian bawah tu,kan ada NAME,WEBSITE,MESSAGE pastu SHOUT tu....haaa,yg tu la.nape ea klu scroll ke bawah pun,shoutmix chat tu stay kat situ jeee.klu kat tmpt org len la,kita pnya standard je,xde apa2.

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting