Saturday, October 22, 2011

MY BEST FRIEND FOREVER(part2)

Posted by erienaerin at 11:30 PM

Pas cabut keje kat INNO VALUES,aku keje kat NATOLEO....kat cni aku dok jadi store clerk.Dan disini la bermulanya perkenalan aku dengan Fazilah Nor Binti Hamzah,Hairun Nisah dan Nuraisyah Binti Munin.

Mereka bertiga ni sama department...LOGISTIC.antara kami ber empat,aku la yang paling berangin.ssh gak kawan ngan aku ni...cepat nak marah!diaorg bertiga selalu cool je....lebih2 lagi chacha.

Aku x pernah tengok diaorg ni meradang ngan org.juz pernah tgok manja menangis.tu pun di sebabkan stress selalu kena buli kat tmpt kerja.tapi sekarang masing2 dah berpecah....Nisa dah pindah kat nun jauh utara sana.ikut hubby.......Manja plak pindah kat JOHOR JAYA n budak cenonit cha ni still kat PASIR GUDANG.haaa,dia la yg paling terdekat sekali.

Kalau nak kepo2,juz kat FB je..cha ada wat group utk kitaorg. kat situ jela nak meluahkan perasaan ke,nak bercerita ke,share minat ke.best3......antara diaorg bertiga,manja semestinya manja...ckp romantik2 je.kalau nisa plak,kalau bercerita mesti ngan sungguh2+aksi,haha....chacha,kuat gelak...ckp sikit gelak.

Tu jela serba sikit tentang kawan2 aku....mmg betul org kata kawan masa senang,senang dicari,kawan masa susah,susah nak cari.tapi yang pasti terima kasih Ya Allah kerana pertemukan aku dengan kawan2 seperti mereka.5org kawan yang aku kenal,boleh kongsi ssh senang bersama.

Untuk mengenali seseorg cukup hanya dengan 1minit tapi untuk melupakan mereka,1 tahun pun belum tentu boleh.SHY,LIZA,MANJA,NISA N CHA...I LOVE U ALL....MUAH!!!~HUG~










0 comments:

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting