Wednesday, October 26, 2011

Pasir Gudang~HSI~Pasir Gudang

Posted by erienaerin at 6:30 PM
Rini kan public,waktu melawat kn panjang,so g awal la.g amek adik aku dulu kat ILP wat teman jaga kan anak aku ti...di sebabkn g awal,x msk utk tghri ler cuma sarapan je kat rmh.

Nak sampai ke spital,perut aku dh lapo tahap dinasour tuuu!sampai spital,selipar lala koyak la plak.....dh terpaksa tinggalkn abah kat spital,biar abah temankn mak dulu.aku?aku bwk si farah g beli selipar kat TESCO TEBRAU...dekat je,blkg spital.


angry bird?hahaha....

Sampai spital,makan dulu...lapa gila bai.abah belanja,apa lagi,bedal je la...



ni la akibatnya xnk dengar ckp Ummi dia....dah senonggeng

ntah apa2 jela yg kitaorg tengok,hikhikhik....

Yang ni anak abang aku,dia nk ikut,so......angkut....

Balik dari spital,pas hnta abah aku bwk anak aku melepak kat tasik.....tasik lagi?huh...aku tgok zikry happy je terlari sana sini.maklum ler,kat rmh kena kurung je bila dpt lepas,gumbira la weh...



si tembam mengaruk,dh kena dukung dia sambil drive...hmmm

Sini la tempat adik aku belajar...amek course INSTRUMENTS.dah petang pun,campak la semula dia kat sini.dia dok kat asrama....

Oh ye,lupa nak citer....public ke apa ke,waktu melawat kat ICU,CCU atau BURN UNIT,sama je mcm hari biasa.kalau kat wad biasa,bermula dari 10.00am-7.00pm.....sekian,huhuhuhu.....

2 comments:

fadh leyanie on October 28, 2011 at 2:07 PM said...

cantik selipar angry bird :)

erienaerin on October 28, 2011 at 2:30 PM said...

hikhikhik....berkenan ea?

Post a Comment

 

AL-KISAH....ERIENA WORLD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting